avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit PFA - formulare Circa Financiara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

PFA - formulare Circa Financiara

Sunt persoana fizică autorizată. Aş dori să ştiu ce formulare se depun la circa financiară pe 2011 pentru plătirea impozitului şi până când se depun. Dacă se poate, aş vrea şi un link de descărcare al acestora. Vă mulţumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 07:20, 1 Martie 2011
[ link extern ]

depuneti formularul 220 privind venitul estimat pe 2011 si platiti prima transa pana pe data de 15 martie.
daca si anul trecut ati avut activitate, nu mai depuneti decl. 220, platiti prima transa la nivelul transei din decembrie 2010 si depuneti decl. 200 pana pe data de 15 mai 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa nefolosit de la deschidere (2009) + tva pentru servicii prestate in afara george_a george_a Salut, Provocarea mea e ca mi-am deschis un PFA prin vara lui 2009. Dupa aceea, a trebuit sa plec in afara cu serviciul si nu m-am mai ocupat de el, nici nu ... (vezi toată discuția)
Impozit 2010 - pfa psih psih Buna ziua, Luna aceasta am finalizat actele pentru infiintarea unui cabinet de psihologie, inclusiv obtinerea C.I.F. Impozitul pt. anul 2010 se plateste ... (vezi toată discuția)
Datorii intreprindere individuala maia.milea maia.milea O I.I. infiintata in 2010, care nu are angajati si nu a inregistrat venituri, ce trebuie sa declare si sa plateasca la asigurari sanatate, somaj, ITM,..., si ... (vezi toată discuția)