avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pentru cunoscatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pentru cunoscatori

buna seara,acum aproape 3 ani am demisionat din functia de consilier vanzari de la o concesiune auto.Demisia s-a manifestat cu tot tam-tam-ul de rigoare pe care il poate face un patron roman cand ii pleaca un angajat.
Problema mea este urmatoarea:chiar si acum unele probleme ale clientilor mei de atunci,dar semnalate acum, sunt puse cu titlu de rezolvare in sarcina mea de catre acelasi patron bineinteles,plus o sumedenie de amenintari daca indraznesc sa-i raspund ca nu cred ca mai e treaba mea.
Si acum intrebarea mea este:acest domn patron care ma terorizeaza in continuu poate gasi prin cale juridica, o metoda prin care sa ma faca sa raspund pentru ,,greselile,, mele de atunci?
atept raspuns ,
o seara buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 1 Martie 2011
Intr-adevar, daca s-a implinit termenul de prescriptie (3 ani) atunci nu se mai poate angaja raspunderea patrimoniala a salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere patrimoniala albertinap albertinap daca ulterior demisiei salariatului se descopera ca acesta a prejudiciat firma cu ceva, mai poate actiona salariatul in judecata? mai exista raspundere ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc? fluxi fluxi lucrez la o firma de transport persoane extern.de cateva luni am zgariat un autocar de un perete am fugit de la locul accidentului asta se intampla in ungaria. ... (vezi toată discuția)
Echipament de protectia muncii nerestituit la demisia angajatului xm xm Ce se poate face in situatia in care angajatul isi da demisia dar nu preda echipamantele de pe inventar, adica nu are semnata nota de lichidare? Cum se poate ... (vezi toată discuția)