Buna ziua, mi-am dus duminica copilul la un spatiu de joaca si divertisment privat din oras. Dupa 3 ore de distractii, am mers la vestiar sa-l imbrac si incaltamintea copilului lipsea. Au trecut 48 ore si incaltamintea tot nu a fost inca gasita. Cei de la spatiul de joaca ar trebui sa asigure paza hainutelor si incaltamintei copiilor? Am inteles ca au si camere de luat vederi, dar nu au rezolvat nimic, ba din contra mi-au raspuns ca ei nu pot sta sa pazeasca hainele la vestiar, fiecare le lasa acolo pe propria raspundere. Sa astept cateva zile sa vina cel care le-a luat ca sa le intoarca.... ceea ce este greu de crezut daca au fost furate.
Va rog sa-mi spuneti daca e legal asa ceva si daca nu exista niste norme si reglementari in sensul asta pentru codul caen 9329? Pana la urma ei presteaza niste servicii pentru care incaseaza niste bani, pierderea a avut loc pe teritoriul si pe spatiu lor privat. E normal sa se intample asa ceva? Nu se poate face nimic in acest sens? Plus ca nici bon fiscal nu mi s-a eliberat macar pentru plata a 3 ore de joaca a copilului. Va multumesc.