Cum pot face concediul cu fetita mea de 3,5 ani in Germania,daca sunt separat de mama copilului si la ce varsta ia copilul decizia cu cine ramane?Sunt plecat de ceva vreme din tara la munca si sotia sa hotarat sa divorteze.Doresc sa stiu legile din Romania privind drepturile copilului,totul pentru ca ii vreau binele acestui copil.Va multumesc.
Am dat dreptul sotiei sa dea divort,dar nu e sigura pe ea,dar vreau sa-mi petrec concediul cu ea in germania unde este stabilita toata familia mea de multi ani.Pana nu se da verdictul cred ca am dreptul sa il iau,dar nu mai stiu daca trebuie aprobare sa o scot din tara,doar pen perioada concediului.Mentionez ca nu mi-am parasit familia,dar din cauza situatiei economice si a lipsei locurilor de munca am hotarat de comun acord sa merg in strainatate sa lucrez.Acum doamna sa hotarat sa fie singura sau cu ... ca nu ma mai intereseaza oricum avea un caracter urat.
Buna ziua,acest monstru de femeie nu doreste nici una nici alta,pentru ca asa e legea la noi.
Dar ea daca pleaca cu copilul in strainatate trebuie sa dau semnatura?
[ pt a completa un mesaj, apasati butonul " editeaza",multumesc]