avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot sa fac concediul cu copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot sa fac concediul cu copilul

Cum pot face concediul cu fetita mea de 3,5 ani in Germania,daca sunt separat de mama copilului si la ce varsta ia copilul decizia cu cine ramane?Sunt plecat de ceva vreme din tara la munca si sotia sa hotarat sa divorteze.Doresc sa stiu legile din Romania privind drepturile copilului,totul pentru ca ii vreau binele acestui copil.Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
silver_dream, utilizator
dac doriti custodia copilului consultati un avocat si in germania si in Romania....veti gasi o solutie sa rezolvati problema legal
Buna, esti foarte simpatica si chiar ai dreptate in ceea ce spui,nu sunt nervos si nici suparat
doar ca nu ma asteptam ca acest monstru,si la propriu si la figurat de femeie,sa fie asa de rautacioasa,si mai este si profesoara de limba si literatura romana,nu ii trebuie nimanui asa ceva la casa lui,o familie de oameni care traiesc din pensie de boala dar ei de fapt sunt sanatosi tun,daca as putea si caracterul mar lasa ias denunta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

#divort. bună ziua. am nevoie de orice informație la situația următoare, ... Andreeaalicee Andreeaalicee Bună ziua. Am nevoie de orice informație la situația următoare, am un copil de 1 an si 11 luni născuta in Germania, de 2 luni suntem in România, iar ... (vezi toată discuția)
Despre limba materna si invatarea ei radusf2009 radusf2009 Buna ziua. Problema mea, este urmatoarea: fosta sotie s-a mutat (fara acordul meu) in Germania.A refuzat sa il lase pe copil sa tina legatura cu mine si l-a ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea programului de vizita a minorului mihai_dpdaniela80 mihai_dpdaniela80 buna ziua, eu sunt divortata, in urma casniciei am o fetita de 6 ani, am inaintat divortul din mai 2008 si sa defint cu hatarare definitiva si irevocabila in ... (vezi toată discuția)