avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie cu o persoana venita in tara ilegal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie cu o persoana venita in tara ilegal

Buna seara, as vrea sa stiu daca e posibil ca un cetatean musulman imigrant ilegal, sa se casatoreasca in romania cu o femeie de nationalitate romana, si daca da ce acte trebuiesc.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: papadopolos , utilizator 20:20, 1 Martie 2011
pe la nadlac...calatoria din pakistan pana ln romania a durat 4 luni din ce mia povestit el :)

am uitat sa precizez ca are si pasaport.viza ia expirat
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
alexxxdrk, utilizator
Si acum ce vreti sa faceti?
pai pur si simplu vrea sa se casatoreasca cu o cetateanca romana si ma rugat sa ma interesez ce acte ii sunt necesare si care sunt procedurile
Aha! Cand s-a dat jos din masina domnul de cetatenie pakistaneza s-a indragostit subit si dintr-o data de prima romanca,iar romancuta noastra a si spus da???Era de Dragobete sau de Valentine Days?
Va indic sa sunati urgent la 112.
ceva de genu :))

mersi frumos

Alte discuții în legătură

Casatorie in pakistan dana1966 dana1966 m-am casatorit in pakistan, eu fiin romanca si el pakistanez. Eu m-am intors in tara, si as vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a legaliza casatoria ... (vezi toată discuția)
Casatorie Mihaelap28 Mihaelap28 Buna ziua,cu o intrebare va deranjez,nepoata mea are dubla cetățenie română_sârbă,provine din o romanca si un sarb ,are pașaport romanesc dar ar vrea si ... (vezi toată discuția)
Casatorita cu cetatean pakistanez am nevoie de informatii . white chocollate white chocollate in noiembrie am venit in pakistan unde m-am casatorit cu cetatean pakistanez.locuim aici dar eu nu am inregistrat casatoria la ambasada si nici nu o sa-mi ... (vezi toată discuția)