avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie cu o persoana venita in tara ilegal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie cu o persoana venita in tara ilegal

Buna seara, as vrea sa stiu daca e posibil ca un cetatean musulman imigrant ilegal, sa se casatoreasca in romania cu o femeie de nationalitate romana, si daca da ce acte trebuiesc.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: papadopolos , utilizator 20:20, 1 Martie 2011
Sa luam o gura de aer rece, sa ne calmam si sa nu uitam ca au trecut ''vremurili'' alea cand vecinu' de bloc chema militia pentru ca statea matusa la nepot peste numarul de zile admis de legea comunista. Toate frontierele din lume se confrunta cu imigranti ilegali si nu-s romanii aia mai destepti si mai bine dotati incat sa ne miram ca mai scapa cate unu'. Si daca Ilegalu' vrea sa faca o casatorie pentru a capata un statul legal asta tot nu e treaba noastra. Nu stim de ce a fugit din tara lui, poate in spate e o tragedie, poate X, poate Y...

Un viitor ilegal in Jamahiria araba libiana populara si socialista.
Nu mai spuneti! Adica sa incurajam casatoriile de convenienta.Baieti din toate tarile veniti la noi.Romancele noastre va iau de barbati imediat cum puneti piciorul la Nadlac.Gazduirea persoanelor intrate in Romania fara forme legale se pedepseste.Aici nu este vorba de comunism ci de respectarea legislatiei in vigoare.Acest site este in conformitate cu legislatia si nu pentru incalcarea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in pakistan dana1966 dana1966 m-am casatorit in pakistan, eu fiin romanca si el pakistanez. Eu m-am intors in tara, si as vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a legaliza casatoria ... (vezi toată discuția)
Casatorie Mihaelap28 Mihaelap28 Buna ziua,cu o intrebare va deranjez,nepoata mea are dubla cetățenie română_sârbă,provine din o romanca si un sarb ,are pașaport romanesc dar ar vrea si ... (vezi toată discuția)
Casatorita cu cetatean pakistanez am nevoie de informatii . white chocollate white chocollate in noiembrie am venit in pakistan unde m-am casatorit cu cetatean pakistanez.locuim aici dar eu nu am inregistrat casatoria la ambasada si nici nu o sa-mi ... (vezi toată discuția)