avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 221/2009?/2010?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 221/2009?/2010?

as dori si eu sa va pun o intrebare....in cazul in care este vorba despre o persoana care a luptat in razboi pana in anul 1945 exista dreptul de a depune dosar pt recuperarea daunelor morale? precizez k a fost si prizonier de razboi, exista si livret militar...etc... as dori sa mi dati un raspuns pt k sa stiu dk are rost sa incep a face demersurile necesare depunerii acestui dosar...va multumesc....
Cel mai recent răspuns: florin_77 , utilizator 22:26, 28 Februarie 2011
buna seara.
dupa ce afost declarat neconstitutional art. 5 alin 1 din legea 221/2009 nu se mai pot obtine despagubiri pentru prejudiciul moral.
va multumesc pt raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 ilyescarol ilyescarol Tatal meu a fost militar in armata ungara.La sfirsitul razboiului a cazut prizonier in Austria.A fost in lagar linga Linz 1 an si 2 luni.Acest lucru a fost ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 annabela annabela Va rog sa ma informati ce se intampla cu legea 221/2009. Se mai judeca fondul ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale? Cum a motivat Curtea ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru prizonierii de razboi cel_duma cel_duma Tatal soacrei mele a fost prizonier de razboi in URSS in perioada 23 aug. 1944 - 17 aug. 1948. Dupa citirea raspunsurilor d-voastra am facut o actiune ... (vezi toată discuția)