avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenzi circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenzi circulatie

este adevarat ca daca am amenzi de circulatie neachitate cei de la primarie nu-mi vor elibera certificatul de nastere al micutei?
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 23:03, 28 Februarie 2011
Stiu ca se fac astfel de ilegalitati,nu stiu daca acestia vor recurge si in situatia de fata la astfel de nereguli.
Oricum nu cred ca nu va vor elibera acest act deoarece nu are nicio legatura cu alte aspecte de care functionarii s=ar outea lega.
buna seara
daca mi se va impune acest lucru ii pot"combate"intr-un fel?
In afara de instanta, prin obligatia de a face, nu stiu cum ati putea rezolva problema.Poate ati putea face ceva cu un ziarist serios care vrea sa faca ceva in tara asta.
Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu amenda contraventionala care apare la impozit andreeahanc22 andreeahanc22 Buna. Am vazut pe forum ca acesta intrebare a mai fost pusa insa nu am gasit raspunsuri concludente. Zilele anterioare am primit acasa in posta instiintarea de ... (vezi toată discuția)
Luare in evidență andra-celia andra-celia Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu următoarea problemă. Am achiziționat de curând un auto din străinătate. Trebuie să merg la primărie pentru a o ... (vezi toată discuția)
Amenzile de circulatie in cat timp se prescriu? eleonor eleonor poate cineva sa`mi spuna dupa cat timp se prescriu amenzile de circulatie? cunosc pe cineva care are de 8 ani amenzi de circulatie in valoare de 5000 ron de ... (vezi toată discuția)