Buna ziua. Am o masina cu numere de cluj si astazi 28.02.2011 am luat o amenda de parcare in Oradea. Am stationat foarte putin dar nu asta a fost relevant ci faptul ca toate masinile nu aveau tichet de parcare dar masina mea era mai "dulce"... din alt judet. Daca nu as plati amenda ce s-ar putea intampla? Repet masina este cu numere de cluj.... amenda in Oradea. Va multumesc
nu are n ici o relevanta.
ori contestati amenda dar trebuie sa va duceti la proces la oradea sau platiti iar a treia varianta nu platiti dar va veni la fisc si tot o veti plati pana la urma.
dvs hotarati.
Daca nu platiti amenda, asa cum a precizat colegul meu anterior, pana la urma tot veti fi obligat deoarece procesul verbal se trimite serviciului financiar din localitatea dumneavoastra pentru a se executa sanctiunea. Faptul ca ceilali proprietari nu au fost amendati, nici nu mai prezinta importanta, desi va inteleg doleanta.
Trebuia sa fiti dumneavoastra primul om corect si acum ne-ar fi scris alt domn pe forum (poate) :)
In alta ordine de idei, aveti deschisa calea formularii unei plangeri contraventionale.
Nu sunteti singurul care a patit asa ceva. Asta este politia noastra. E mai usor de amendat un cetatean din alta localitate decat pe cei din localitatea lor de resedinta. Si asa isi arata ei muschii. Nu prea puteti face multe daca nu contestati PV respectiv si asta cu consecintele de rigoare ( deplasarea in celalat judet pt participarea la proces, cheltuieli suplimentare, nervi, timp pierdut si incertitudine ca veti avea sau nu castig de cauza ).