avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... va salut!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

va salut!

as dori sa vand o masina,inscrisa pe firma mea care este incativa si abandonata de 2 ani,si am nevoie de eliberarea unui certificat fiscal pt vanzarea masinii,mentionez faptul ca la circa financiara mi s-au solicitat acte pe care trebui sa mi le elibereze contabila firmei(balanta pe anul 2011)tin sa precizez faptul ca sunt datorii acumulate in acesti ani chiar daca firma a fost in inactivitate,contabila refuza sa-mi elibereze actele firmei si documentele necesare eliberarii certificatului fiscal pretinzandu-mi o suma de bani mai mare decat valoarea masinii(dacia break) cum trebuie sa procedez in aceasta situatie?pot depune o plangere impotriva ei?ce pot face sa vand aceasta masina??
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
danielbarbescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 07:40, 4 Martie 2011
Daca "nu prea ati avut activitate pe firma", incercati sa luati legatura cu un alt contabil. Mergeti la administratie, cereti copii dupa bilanturile depuse si dupa declaratii. Ii dati contabilului respectiv acele copii impreuna cu copii dupa facturile emise (presupun ca aveti exemplarul verde al fiecarei facturi emise) si orice alt document pe care il mai aveti si care a fost inregistrat in contabilitate. Platiti impozitele restante si penalizarile. Contabilul respectiv poate reuseste astfel sa va refaca evidenta contabila si sa intocmeasca balanta pe care o cer cei de la administratie.

Succes!

P.S.: va sfatuiesc ca de data aceasta sa faceti contract cu noul contabil.
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2011
Ana Muntianu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere autoturisme din evidenta contabila marcusalex marcusalex Buna ziua, am si eu o mica intrebare.Am avut un SRL pe care de anul acesta l-am suspendat, si in contul 2133 am inregistrata o anumita valoare rezultata din ... (vezi toată discuția)
Balanta ?!? si declaratie privind impozitul pe profit... december december Buna, doresc sa scot un certificat de la ANAF din care sa rezulte ca o firma nu are datorii la bugetul de stat (firma nu a avut niciodata activitate) si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Inactivitate srl danielg danielg Am infiintat un srl pe vremea cand inca eram student, in 2004. N-am avut niciun fel de activitate pana acum, depunand o data la 6 luni respectiva declaratie. ... (vezi toată discuția)