Buna ziua,
Am trecut printr-o situatie neplacuta cu un alt participant la trafic, acesta mi-a taiat calea, eu l-am claxonat, dupa care acesta s-a oprit in fata mea, coborand din masina, si a inceput sa imi loveasca masina, imediat langa oprind un prieten de-al lui, acesta facand acelasi lucru.
Am apelat serviciul 112, unde s-au deplasat la fata locului o patrula de la sectia 20, iar acestia, dupa verificarile de rigoare m-au amendat pentru FOLOSIREA ABUZIVA a numarului 112, art 32.
In PV au scris ca am sesizat ca am fost injurat in trafic, dar eu am sesizat distrugeri asupra automobilului....la serviciul 112.
In acelasi proces verbal, numele strazii la care locuiesc este ZBOINEA NEAGRA, numele corect al strazii fiind ZBOINA
Mai mult decat atat, PV-ul este completat aproape ilizibil.
Mentionez faptul ca eu in timpul "altercatiei" nu am coborat din masina, doar am format cele 3 cifre "magice" pe telefon.
Mi se pare inadmisibil ca o persoana sa fie amendata dupa ce a sesizat politia ca este agresata.
Eu nu am dorit sa semnez acel proces verbal, pentru ca mi se pare aberanta reactia politistilor. Si acum daca as trece prin aceeasi situatie, as proceda la fel.
Evenimentul a avut loc pe data de 04.02.2011, iar ieri, 24.02, ma suna tatal meu, eu nelocuind la adresa din buletin, sa imi spuna ca am primit o amenda de 1000 de lei de la politie, PRIN ADMINISTRATORUL BLOCULUI, deci nu posta, sau alte cai.
Notificarea nu trebuie facuta personal? stiu ca daca nu primesc PV-ul in termen de 30 de zile, este lovit de nulitate.
Mai mult decat atat, nu cred ca au completat locul de munca, si ocupatia mea, intrucat nu m-au intrebat de ele.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns:
cristianene , utilizator
12:56, 1 Martie 2011