avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care e perioada maxima in care pot depune dosarul la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care e perioada maxima in care pot depune dosarul la somaj, dupa preaviz?

Care este perioada maxima de depunere a actelor de somaj dupa terminarea preavizului?Mentionez ca e concediere individuala.....va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ADRIAN CHELARU , Alte profesii 13:37, 1 Martie 2011
30 zile.
1. Daca depuneti actele la Agentia de Somaj in termen de 30 de zile de la data concedierii veti primi indemnizatie de somaj de la data concedierii.
2. Daca depuneti actele mai tarziu (dar nu mai mult de 12 luni de la data concedierii) veti primi indemnizatie de somaj de la data depunerii actelor (perioada de somaj ramane aceeasi).
Dosarul trebuie depus la AJOF in 30 de zile de la data incetarii CIM dar nu mai tirziu de un an, plata se face incepind cu luna urmatoare depunerii dosarului. Nu exista un termen imperativ pentru a va primi actele si cartea de munca insa angajatorul trebuie sa faca acest lucru intr-un termen util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar somaj euramonel euramonel Buna ziua, Va aduc in vedere urmatorul caz si as dori cateva lamuriri : -in data de 6.12.2009 se termina preavizul de 30 zile primit de la angajator ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar somaj fanamarius fanamarius ma numesc MARIUS si am urmatoarea intrebare: in data de 1 oct 2009 am depus preavizul de 15 zile cu art 65 ptr somaj ,numai azi am primit de la patron hirtia ... (vezi toată discuția)
La cat timp dupa incetarea ccc trebuie depuse actele la somaj si care sunt pasii pentru aceasta? crynarusu crynarusu Buna ziua fetita mea inplineste 2 ani pe 3 aprilie,as vrea sa stiu care sint pasi pe care treb sa ii urmez ptr a depune actele de somaj?dupa terminarea cic in ... (vezi toată discuția)