avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala - Legea nr. 61/1991
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala - Legea nr. 61/1991

am fost instiintat prin posta ca am fost sanctionat contraventional coform LG.61/1991 art.3 pct33 ,pentru ca nu m-am prezentat la ivitatia organelor de politie la sediul acestora pentru clarificarea unei situatii.Mentionez ca nu am fost anuntat printr-un niciun mod despre aceasta.in pv nu scrie unde pot face contestatie.ce trebuie sa fac pentru anularea sanctiunii?multumesc
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 17:49, 1 Martie 2011
Va adresati cu "plangere' la Judecatoria din raza de jurisdictie a domiciliului d-voastra, ca presupun ca si sectia de politie este tot din aceeasi raza. Daca sectia de politie are o alta raza de jurisdictie decat a d-voastra va adresati la judecatoria respectiva. Termenul prin care puteti face plangere este de 15 zile de la comunicarea p-v..:O#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez pentru a formula plangere impotriva unui proces verbal de contraventie? sallsa sallsa Am primit acasa prin posta o amenda de la politia sect.6 sect 2 o amenda fiind specificat ca: \"a refuzat sa dea relatii privind stabilirea identitatii sale, ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala - legea nr. 61/1991 ContSters126538 ContSters126538 Buna ziua am fost sanctionat ca nu m-am prezentat la o citatie a politiei intr-un oras la 90 km de unde locuiesc (citatia a fost facuta pt discutii ... (vezi toată discuția)
Cum contest un proces verbal de contraventie? hliviu hliviu Buna ziua. Am primit o amenda si vreau sa o contest, insa nu stiu cum... . As fi recunoscator daca mi-ar da cineva un model sau ceva care sa ma ajute in ... (vezi toată discuția)