avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrerupere ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrerupere ccc

buna,sunt in concediu de crestere copil de aprox 1 an,doresc sa-mi dau demisia pt ca am primit o oferta buna de lucru....intrebarea ar fi daca poate primi sotul meu indemnizatia pana la 2 ani,el lucreaza la alta firma..indeplineste conditiile dar nu stiu daca se poate sa se faca acest lucru,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 1 Martie 2011
Da, poate intra sotul in locul dvs in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea din concediu crestere copil MarianaMary200 MarianaMary200 Buna ziua,am o intrebare,in luna mai 2014 copilul meu implineste 2 ani,conform noilor legi se prevede ca in ultima luna de concediu, sa stea tatal acasa cu ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal de 1 luna vivi23ro vivi23ro buna ziua daca pe 26 noiembrie 2014 copilul implineste 2 ani si tatal nu a luat inca concediu crestere copil, as vrea sa stiu daca trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare dosar tata concediu crestere copil maryus2y maryus2y Buna ziua. Lucrez la o unitate militara. Doresc sa intru in locul sotiei in concediu de crestere copil, desi, si ea are dreptul deoarece este studenta la ... (vezi toată discuția)