avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scadere auto din evidentele fiscale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scadere auto din evidentele fiscale

buna ziua,
am o intrebare.. cum pot scoate de la plata taxelor si impozitelor a unui autoturism pe care l-am dezmembrat, nu am adeverinta de la o firma autorizata in dezmembrari... si nici nu am inmatriculat masina la politie pe numele meu. cand am cumparat masina de la o firma nu am inregistrat-o decat la primaria de domiciliu nu si la politie. cum ma scad cu ea de la impozit
multumesc!
Cel mai recent răspuns: adema , utilizator 00:47, 3 Martie 2011
Poate doar s-o declari furata, dar nu e tocmai ortodox si nici prea legal...;):">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto boglaz boglaz Buna ziua Acum 6-7 ani am vandut un autoturism fara a intocmi nici un act din care sa rezulte vanzarea acestuia. Mai mult, nu pot sa mai dau de acel ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa întreb cum as putea sa radiez o mașină ... Anca.. Anca.. Bună ziua, as dori sa întreb cum as putea sa radiez o mașină fără acte și sa nu mai plătesc impozit pe ea? Menționez ca mașina a fost trimisa cu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara certificat de dezmembrare theogrigore theogrigore Va prezint situatia foarte pe scurt. Tatal meu (decedat in noiembrie 2018) avea un autorism vechi care statea in curtea casei. Acum 3 luni, mama mea a dat ... (vezi toată discuția)