avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale furt chitantier + facturier
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

furt chitantier + facturier

Buna ziua.
Am nevoie de un sfat. In situatia in care mi s-a furat un facturier, un chitantier, CUI - ul şi ştampila SC _SRL (erau in geanta ce mi-a fost furata - talharie) ce demersuri trebuie sa fac? Sesizarea la politie a fost depusă. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mv_alina , utilizator 14:13, 2 Martie 2011
"Buna ziua.
Am nevoie de un sfat. In situatia in care mi s-a furat un facturier, un chitantier, CUI - ul şi ştampila SC _SRL (erau in geanta ce mi-a fost furata - talharie) ce demersuri trebuie sa fac? Sesizarea la politie a fost depusă. Multumesc."
:-/ Oare nu mă poate ajuta nimeni cu un sfat sau o sugestie? Încă un mulţumesc anticipat.
Va duceti la ORC cu anuntul la ziar(de pierdere) si faceti duplicat dupa CUI si apoi stampila
=D> mulţumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere acte. florianro florianro Salutare, Ce trebuie sa fac daca, dintr-o prostie, am pierdut urmatoarele: carte de munca, autorizatie de functionare a firmei, certificatul de ... (vezi toată discuția)
Rca masina vanduta surcelus surcelus Buna seara! Am vandut o masina care avea polita rca pe un an de zile. Am incheiat contract de vanzare cumparare. Noul proprietar fiind din alt judet mi-a ... (vezi toată discuția)
Urmatorul pas dupa infiintarea pfa si cat de repede pot incheia un contract de prestari servicii? predusalexandra predusalexandra Sunt noua in acest domeniu si am nevoie de o indrumare. Maine iau autoriizatia de functionare de la ORC pt PFA si as vrea sa stiu care este urmatorul pas pe ... (vezi toată discuția)