avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierdere acte.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierdere acte.

Salutare,

Ce trebuie sa fac daca, dintr-o prostie, am pierdut urmatoarele: carte de munca, autorizatie de functionare a firmei, certificatul de inmatriculare si stampila?
Cel mai recent răspuns: live_maz , utilizator 21:57, 20 Octombrie 2006
pentru cartea de munca mergi la ITM cu adeverinte de la fiecare angajator la care ai lucrat SI SE REZOLVA ACOLO
pentru certificat de inmatriculare mergi la ORC Registrul Comertului si iti elibereaza un duplicat., sunt formulare tip si taxe pe care le platesti acolo.
pierderea de carnet de munca,autorizatie cat si certificat de inmatriculare SE DECLARA PIERDUTE IN MONITORUL OFICIAL...cu chitanta si cu anuntul aparut in Monitorul oficial unde se declara nule.....mergeti la itm....la reg comertului
si stampila......?????????????Unde ti-a fost mintea omule??????????cel care le-a gasit e boier....e patron in buna regula...cu certificat inmatriculare si stampila.....................
Multumesc de raspunsuri... deci trebuie sa dau anunt la Monitorul Oficial sau la orice alt ziar local sau national?
Le avem toate intr-o genta. :((
ai de umblat....nu glumaaaaaaaaa
bafta....cred ca-ti deschizi o firma noua:))

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta de catre firma la care lucram annmaria28 annmaria28 Buna ziua, Acum 2 luni am plecat de la firma la care lucram. Am sunat la ei pentru a-mi recupera CM insa mi s-a raspuns ca s-a pierdut in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Este corect sau legal? mioarapetre mioarapetre firma la care am lucrat mi-a pierdut cartea de munca. Administratorul firmei a mers la monitorul oficial si a declarat pierderea ei dar a facut in asa fel ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca Daniela2172 Daniela2172 sunt angajata la o societate si tin evidenta carnetelor de munca. in urma cu o saptamana mi-a disparut un carnet de munca al unui angajat. cum procedez in ... (vezi toată discuția)