avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre Registrul general de evidenta a salariatilor , ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre Registrul general de evidenta a salariatilor , art 4 si procedura din 2007

Deschid acest subiec pentru a afla parerile dvs in legatura cu data transmiterii registrului in format electronic la ITM in situatia in care un cim inceteaza.
HG 161/2006, art 4, alin (5) spune ca incetarea cim se transmite la ITM la data incetarii. Procedura din 2007, Cap III, lit c) vorbeste ca termenul corect este de 5 zile. In situatia data, care este parerea dvs privind termenul de transmitere. In practica, ca sa nu existe discutii, cred ca toata lumea transmite la data incetarii.
Multumesc frumos.

Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
noiembriesm, utilizator
Cel mai recent răspuns: sara mihu , utilizator 12:59, 17 Martie 2011
Este vorba despre Ordinul nr.20/2007 al Ministrului Muncii prin care s-a aprobat Procedura de transmitere a registrului general de evidenţă a salariaţilor în format electronic, ordin care in prezent este in contradictie cu HG nr.161/2006.



am azuti ca s-au produs modificari noi la HG nr.161/2006.Ce stiti despre aceste modificari?S-a modificat ceva in revisal?se aude ceva de noua versiune?
Ultimele modificari aduse HG nr.161/2006 au fost aduse prin HG nr.37/2010 .. pana la aparitia noului program REVISAL va mai trece ceva timp ... posibil sa astepte si noile modificari care se vor aduce Codului muncii.
freeelis a scris:

Ultimele modificari aduse HG nr.161/2006 au fost aduse prin HG nr.37/2010 .. pana la aparitia noului program REVISAL va mai trece ceva timp ... posibil sa astepte si noile modificari care se vor aduce Codului muncii.

multumesc pt raspuns si apropo de noile modificari aduse Codului muncii, care sunt acestea sau care sunt cele mai importante pt ca am auzit ca s-ar fii adoptat noul Cod.Eu am fost plecata din tara si nu sunt la curent.
Varianta modificarilor la Codul Muncii pentru care Guvernul si-asumat raspunderea o puteti gasi aici
www.avocatnet.ro/content/art...

Insa se pare ca la aceste modificari s-au acceptat anumite amendamente...

Alte discuții în legătură

Prelungire contract de munca Dinush Dinush Un act aditional de prelungire a contractului individual de munca se transmite in revisal cu o zi inainte de prelungire sau se poate si in aceeasi zi? (vezi toată discuția)
Revisal Adrian 2010 Adrian 2010 care este ultima lege actualizata in privinta programului revisal (vezi toată discuția)
Transmitere revisal neon butterflies neon butterflies daca cererea de incetare a cim cu acordul partilor este facuta incepand cu data de 30.05.2011, in cat timp trebuie despus revisalul? (vezi toată discuția)