avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre Registrul general de evidenta a salariatilor , ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre Registrul general de evidenta a salariatilor , art 4 si procedura din 2007

Deschid acest subiec pentru a afla parerile dvs in legatura cu data transmiterii registrului in format electronic la ITM in situatia in care un cim inceteaza.
HG 161/2006, art 4, alin (5) spune ca incetarea cim se transmite la ITM la data incetarii. Procedura din 2007, Cap III, lit c) vorbeste ca termenul corect este de 5 zile. In situatia data, care este parerea dvs privind termenul de transmitere. In practica, ca sa nu existe discutii, cred ca toata lumea transmite la data incetarii.
Multumesc frumos.

Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
noiembriesm, utilizator
Cel mai recent răspuns: sara mihu , utilizator 12:59, 17 Martie 2011
freeelis a scris:

Varianta modificarilor la Codul Muncii pentru care Guvernul si-asumat raspunderea o puteti gasi aici
www.avocatnet.ro/content/art...

Insa se pare ca la aceste modificari s-au acceptat anumite amendamente...

Multumesc f mult freeelis.
Buna seara!Este amendabil daca nu inregistrezi contractul ,in Revisal,,,cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariat;.Adica eu am nevoie sa-l angajez pe data de 15,de exemplu,dar contractul il datez si il trimit pe revisal cu data de 14?
Va multumesc!
Este bine , daca transmiteti in data de 14, prin REVISAL, c.i.m. care are ca data de incepere a activitatii data de 15.
am un salariat la o firma care a plecat la 1 martie.Eu trebuie sa ii fac o adresa scrisa prin care il invit pe acesta sa isi ridice drepturile salariale care i-au mai ramas.Va rog un mic ajutor cum sa o concep, sa daca aveti un model de inspiratie v-as fii recunoscatoare.In cate zile este obligat sa vina pt ridicarea baniilor?
II puteti face o scrisoare recomnadata prin care ii explicati faptul ca mai are de ridicat o suma de ... lei reprezentand c/v ..... si ca este asteptata la sediul societatii in zilele ... , orele .... , pentru a ridica aceasta suma.
Daca nu se prezinta o puteti consemna la CEC pe numele salariatei acea suma de bani.

Alte discuții în legătură

Prelungire contract de munca Dinush Dinush Un act aditional de prelungire a contractului individual de munca se transmite in revisal cu o zi inainte de prelungire sau se poate si in aceeasi zi? (vezi toată discuția)
Revisal Adrian 2010 Adrian 2010 care este ultima lege actualizata in privinta programului revisal (vezi toată discuția)
Transmitere revisal neon butterflies neon butterflies daca cererea de incetare a cim cu acordul partilor este facuta incepand cu data de 30.05.2011, in cat timp trebuie despus revisalul? (vezi toată discuția)