avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna

Buna ziua.
Sunt angajata la o firma de 3 luni jumatate si am am avut pana acum 2 zile de concediu de odihna solicitate pentru rezolvarea unor probleme personale + o zi in care nu am putut ajunge la serviciu datorita unor probleme de sanatate (a coincis cu 1 mai 2008 - zi lucratoare in cadrul firmei).
As dori sa mai cer o zi libera din concediul de odihna in curand (in contextul in care am fost sfatuiti sa nu solicitam libere pt o anumita perioada in care se reface sistemul de lucru). As vrea sa stiu daca am dreptul sa cer aceasta zi, si in ce conditii ma poate opri angajatorul sa nu-mi iau aceasta zi.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elena Claudia Baltatescu , Consilier juridic 12:22, 21 Mai 2008
pentru perioada lucrata de 3,5 luni ai dreptul la 6 zile CO.
angajatorul nu iti poate acorda CO, daca in regulamentul intern sau in normele interne ale societatii are stipulat acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna marin18 marin18 Buna ziua, La firma la care sunt angajat, s-a stabilit ca fiecare angajat sa-si ia concediul de odihna intr-o anume perioada. In perioada respectiva, eu vin ... (vezi toată discuția)
Neclaritati-concediul de odihna bertha28 bertha28 Buna ziua, Lucrez la o companie franceza in Oradea de 2 ani de zile, angajata cu carte de munca, 8h/zi. Problema mea si a multor alti angajati este de ce ne ... (vezi toată discuția)
Durata concediu de odihna diferita conform vechimii in munca LuandaCazan LuandaCazan Buna ziua, am o nelamurire: exista vreo reglementare legala in vigoare care sa monitorizeze zilele de concediu acordate salariatilor, sau este totul la ... (vezi toată discuția)