Am lucrat de la 1 aug. 2010.pana la 1 noiembrie 2010. cu contract pe durata determinata. Mi s-a prelungit contractul cu sase luni, dar nici azi nu am primit spre semnare actul aditional aferent.
Mai mult, mi s-a pus in vedere incetarea contractului cu data de 1 martie.2011 in baza art. 55 lit.B din codul muncii., desi eu nu am cerut sau dorit incetarea contrctului.
Asadar poate inceta un contract inexistent?
Am vreun dezavantaj daca plec in baza art.55 lit.b?
Mentionez ca am incetat somajul la 1 august dupa 11luni si desi am 12 luni lucrate in 2 ani, din cate stiu nu beneficiez de somaj.
1)solicitati in scris sa va puna la dispozitie actul aditional ,prin care s-a prelungit perioada de lucru.
Cum vi s-a pus in vedere aceasta incetare?..verbal sau sub forma scrisa?
Mi s-a pus in vedere verbal prin data de 15 februarie, iar in data de 1 martie, adica astazi, mi s-a inmanat un formular prin care solicit incetarea contractului potrivit art.55 lit.b din Codul Muncii. Nu l-am completat si semnat.
nu , nu , nu!!!!
daca Dmv aveti contract de munca pe perioada determinata, atunci perioada se termina incheiata la data inscrisa in contract.
daca, prelungirea s-a facut pe perioada nedeterminata, atunci angajatorul trebuie sa emita o decizie prin care raporturile de munca inceteaza cu art 55 lit b, adica exista acordul ambelor parti.
1. C.i.m. incheiat pe durata determinata poate inceta in conditiile prevazute de Codul muncii si nu numai la expirarea duratei pentru care a fost incheiat.
2. Solicitarea de a inceta c.i.m. cu acordul partilor nu este atributul exclusiv al salariatului, ci si angajtorul poate face o astfel de solicitare.
3. Mergeti la ITM si vedeti daca s-a depus un act aditional de prelungire a duratei c.i.m. ....