avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere sub influenta alcoolului si accident usor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere sub influenta alcoolului si accident usor

Buna ziua.In data de 25.09.2010 am avut un accident usor fara victime,find singur in masina.Cand a aparut echpajul de politie am fost testat si aveam o concentratie de 0,98 in aerul expirat.am colaborat cu organele,mi sa luat probe biologice de doua ori.mentionez ca am gradele b,c,e din 1993.nu am m-ai avut probleme de circulatie.nici in momentul de fata nu a venit rezultatele de sange.ce pot face si ce sanse am de a-mi recupera sau da din nou pentru permis?mi-am pierdut si locul de munca in urma cu 2 zile datorita permisului de conducere.va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andutzu1907 , utilizator 19:54, 8 Martie 2011
Dosarul va ajunge pe instanta ,daca colaborati si va recunoasteti fapta la primul termen de judecata pedeapsa se va reduce cu 1/3.
Veti obtine o condamnare cu suspendare , permisul de conducere va fi anulat. -La un an de zile de la data la care hotararea judecatoreasca ramane definitiva si irevocabila va puteti inscrie din nou la examen.
Rezultatele probelor de singe intirzie pt. ca nu sint platite de catre Politie. Posibil sa mai dureze pina se vor plati.
Buna ziua. din experienta va pot spune ca ar mai bine sa platiti dvs, probele, daca doriti o solutionare cat mai rapida, desi, permisul vi se va anula cu siguranta. Eu am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere pe 07.11.2010, si am avut o alcolemie de 0.57 in aer, ulterior la cele doua probe de sange 1.35 si 1.15. Am fost sunat de catre politist (care pot spune ca a fost extrem de necooperant... si ma abtin ) pe la jumatatea lunii ianuarie, sa-mi aduca la cunostiinta ca nu am platit probele de sange, si ei nu pot ridica rezultatul. In final, am platit probele de sange, si astept sa fiu chemat. Oricum, in cazul meu, cred ca pedeapsa va fi cu suspendare, si cel mai probabil voi sta ca si dvs. un an pe bara. Recalcularea este o solutie, dar, o recalculare in favoarea dvs. este f. costisitoare, din ce am reusit sa aflu. Va urez succes, desi nu prea aveti ce sa faceti ( decat cu foarte multi bani ) in situatia de fata. O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan gabicrg gabicrg La sfarsitul lunii mai 2010,am fost depistat cu o concentratie de 0.45 in aerul expirat.Am fost la spital unde mi-au fost recoltate probele biologice,prima ... (vezi toată discuția)
Art. 87, alin. (1) din oug nr. 195/2002 - consecinte stoica gheorghe stoica gheorghe ce consecinte vor fi in cazul in care epilotestul a aratat 0.73 si cele ale recoltari 1.25 find soldat si cu accident fara victime in data 18.09.2008 si find ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - 0.57 etilotest, plata analize, consecinte, pedeapsa BRaul BRaul Buna ziua, am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta si pe mine careva, pe data de 03.02.2013 am fost oprit de politia rutiera care au constatat ca am condus ... (vezi toată discuția)