avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

La sfarsitul lunii mai 2010,am fost depistat cu o concentratie de 0.45 in aerul expirat.Am fost la spital unde mi-au fost recoltate probele biologice,prima proba 0.85,iar a doua 0.75.Am facut cerere de recalculare care mi-a fost aprobata in luna octombrie.Pana in acest moment nu am facut recalcularea.Stiu ca nu exista termen de a ma prezenta sa fac recalcularea si la aceste valori ce sanse sunt de a iesi valoarea sub 0.80?
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 21:45, 11 Februarie 2011
Buna ziua,
la valoarea de 0.45 in aerul expirat iese aproape dublu in sange, deci valorile pe care le-ati prezentat sunt reale, iar sub valoarea de 0.80 nu cred ca este posibil, dar ramane de vazut.
Este greu de dat un raspuns cert.
Depinde de datele dvs anatomice,dar si de raspunsurile pe care le veti da comisiei,in privinta consumului de alimente si de alcool,a orelor in care au fost facute aceste consumuri.
O mica precizare.Recalcularea se face pe probele deja existente.unde sa va prezentati sa faceti recalcularea ca nu inteleg.Operatiunea consta in trimiterea de catre politie a unei rezolutii motivate cu niste date iar medicii legisti in functie de cateva lucruri stabilesc ce alcool ati avut in singe la ora depistarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoolemie florin999 florin999 Pe 12.12.2009 am fost oprit de politie la un control de rutina si aveam 0.46g acool in aer-ul expirat, si m-au dus la iml sa imi ia probe de sange, astazi dupa ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan soldat cu dosar penal vovy vovy Va salut, :help: Mi-a fost retinut permisul pt alcool, 0,43 in aerul expirat:\"> ; sange mi s-a recoltat la 2 ore de cand am fost depistat. Cine stie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Alcolemie de 0.75 in aerul expirat tyby33 tyby33 Buna ziua,am si eu o intrebare legata de consumul de acool si urcarea la volan.Am fost depistat cu o alcolemie de 0.75%0 in aerul expirat.m-i s-au luat doua ... (vezi toată discuția)