avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general proceduri lichidare stoc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

proceduri lichidare stoc

As dori o lamurire, va rog. Doresc sa fac o lichidare de stoc la un magazin care are mai multe tipuri de produse. Pot face lichidarea in mai multe etape si anume intai la un tip de produse, apoi la altul? De asemenea, daca doresc sa reduc preturile cu un procent mai mic la inceput, iar apoi cu un procent mai mare, se poate?
In timp ce am lichidare la o categorie de marfuri, mai pot aproviziona magazinul la celelalte categorii de marfa sau nu mai am voie sa am niciun fel de intrari?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: confidential , utilizator 10:11, 2 Februarie 2012
Buna ziua,
Ma intereseaza si pe mine acest subiect. Sa speram ca ne ajuta cineva cu aceste informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face inventarul?????? lenareg lenareg I-mipoate explica cineva cum se efectueaza inventarul la un magazin cu amanuntul cand a atins pragul de TVA, se numara produsele si se cauta factura de ... (vezi toată discuția)
Descarcare de gestiune a marfurilor la ii valicluj valicluj am si eu o nelamurire. am un IF cu domeniul de activitate de magazin haine second si marfa imi vine in kg fac PV de transformare din Kg in buc, fac NIR de ... (vezi toată discuția)
Reduceri produse in magazin cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, La un magazin de haine,la cateva produse din sortimentul de vara am redus pretul pe baza unui proces verbal(am lasat pe eticheta si pretul vechi si ... (vezi toată discuția)