avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Post restructurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Post restructurat

Buna ziua. La data de 10.04 ar trebui sa reincep serviciul, dupa concediu de cresterea copilului ( 2 ani). In luna noiembrie am fost chemata de angajator, sa-mi transmita ca trebuie sa-mi caut alt servici, pe motiv ca se restructureaza postul. pana la aceasta data nu am gasit alt loc de munca. Cum ar trebui sa procedez, sa pot beneficia de ajutor de somaj?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:01, 1 Martie 2011
Buna seara !
Data fiind situatia , postul dvs. intrand in restructurare , veti beneficia de indemnizatie de somaj .... cu data reluarii activitatii vi se va da si decizia de incetare din motive neimputabile a CIM (art. 65 Codul muncii ) ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj zahria zahria in luna martie mi se termina indemnizatia de crestere copil, am 4 ani si 6 luni pe cartea de munca neintrerupti , pot beneficia de somaj? (vezi toată discuția)
Se poate intra in somaj imediat dupa concediul maternal oananicolescu oananicolescu Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema.Pe 6 noiembrie 2009 voi termina concediul ingrijire copil .Trebuie neaparat ca firma sa ma reia in evidenta sau ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din cic adriana_gianina adriana_gianina Buna Ziua, am si eu o intrebare.Momentan sunt in CIC pana la 07.10.2010 dar am vrut sa ma reintorc la servici mai repede.Dupa multe cercetari mail-uri trimise ... (vezi toată discuția)