Am impresia ca administratorul de bloc umfla factura la intretinere. La un apartament de 3 camere, in care locuiesc 5 persoane, gazele se platesc separat si se beneficiaza de 50% reducere la caldura, intretinerea este mai mare decat la un alt apartament dintr-un bloc identic, cu acelasi numar de persoane,dar unde sunt incluse gazele si nu se beneficiaza de ajutor de caldura.
In concluzie as dori sa aflu cum pot sa cer o verificare a documentelor.
Va multumesc.
Faceti o cerere catre presedintele asociatiei de proprietari (in doua exemplare din care unul inregistrat, stampilat si semnat de presedinte ramane la dv.) in care solicitati ca in baza art.10 din Legea 230/2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari sa vi se arate modul de repartizare a facturilor pe listele de intretinere in luna X.
Ce se poate face daca de la asociatie se primeste un raspuns de genul: cheltuielile cu salariul femeii de servici se impart pe persoana, dar contributiile angajatorului aferente acestui salariu se impart pe apartament (ceea ce este o incalcare grava a legii 230/2007 si a normelor de aplicare a legii 230), cheltuielie cu sal. admin+instal se impart pe ap. Mentionez ca asoc are in comp. apart. de 2, 3, 4 camere.
Autoritatea ierahic superioara si care monitrizeaza intr-o oarecare masura asociatiile de proprietari este primaria. Poate fi facuta o reclamatie catre primarie, compartimentul de relatii cu asociatiile de proprietari.
Ce se poate face mai mult? Poate sa faceti presiune pe presedintele asociatiei sa nu se faca de "rasul curcilor", ca altceva ce poti sa-i faci unui om sau mai multora care au logica schioapa? :happy: :magic::rtfm:
Am inteles ca te poti adresa la Contencios Administrativ. Trebuie sa ai avocat? Paratu trebuie sa aiba avocat? Cine il plateste? Se plateste taxa de timbru?
Cheltuieli
gringo60
Buna ziua. Mama mea a avut un nepot care a decedat. Garsoniera lui a revenit mamei si unei matusi a nepotului decedat. In garsoniera nu mai locuieste nimeni, ... (vezi toată discuția)