avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta

Buna seara ! Va rog frumos sa-mi dati si mie o lamurire asupra faptului in care am fost functionar public cu carte de munca in ian si febr.2011 si dupa plecarea mea din institutie am primit in mana cartea de munca si o adeverinta in care s-a trecut doar vechimea dar nu si salariul acestor doua luni din 2011 s-a procedat corect s-au trebuie sa fie trecut in adeverinta si salariul acestor doua luni- deoarece din 01.01.2011 cartile de munca sunt scoase din uz si inregistrarile se fac pe suport electronic ?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: feherviolam , utilizator 00:02, 4 Martie 2011
Solicitati institutiei unde ati activat o adeverinta de salarizare pentru perioada lucrata.
In adeverinta trebuia trecut si salariul pe care l-ati avut ... solicitati angajatorului, in baza art.34 alin.5 C.mun. si art.7 alin.3 din HG nr.161/2006, eliberarea unei adeverinte care sa cuprinda si salariul avut pe perioada lucrata.
Multumesc foarte frumos. Cu stima: feherviolam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca brdcristea brdcristea Buna ziua. daca imi poate cineva sa-mi dea o mana de ajutor. Iata care este situatia. Am lucrat la o firma din Deva pana pe 18 ianuarie 2011, eu fiind din ... (vezi toată discuția)
Crtea de munca stefancujba stefancujba ce se intimpla cu cartile de munca dupa trecera in format electronic. (vezi toată discuția)
Carte de munca electronica asadar27 asadar27 Buna ziua, Am lucrat in 2011 patru luni pentru o firma apoi mi-am schimbat locul de munca. Vreau sa stiu cum pot avea o dovada a cartii de munca electronice ... (vezi toată discuția)