avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere in probatiune facuta si respinsa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere in probatiune facuta si respinsa

am facut o cerere in probatiune in procesul care il am cu o decizie de concediere.am cerut expertizarea P.V.de luare la cunostinta a R.O.I.ai firmei din urmatoarele motive;1-semnatura era dubioasa.2-data luari la cunostinta nu era trecuta.3-din 44 de angajati doar jumatate au luat la cunostinta si nu aveau toti data cand au luat la cunostinta.4-prima copie care au depuso la dosar(luna iunie) aparea primi doi angajati ca au luat la cunostinta in data de 21.02. iar p.v.a fos intocmit in data de 03.03. al aceluias an si ulterior in luna noiembrie au depus la dosar alta copie in care apare corectate datele din 21.02 in 21.03 au modificat luna se vede ingrosate cifrele(fata de prima copie din iunie)si la mine apare data cand as fi luat la cunostinta( pe prima copie acel camp cu data e gol)si am cerut expertiza grafologica.....si am primit respingerea actiuni!!. va rog daca stie cineva daca primesc(sau este obligatoriu)sa motiveze respingerea si ce etape as putea urma pentru a putea expertiza originalul si a dovedi ca a fost modificat.va multumesc si rog cine poate sa-mi dea un raspuns
Cel mai recent răspuns: sebastian2011 , utilizator 10:55, 9 Iunie 2014
AM CAȘTIGAT LA RECURS.mau reangajat(binențeles ca am alt serviciu) și am facut cerere de desfacere a contractului de munca cu acordul ambelor parți.am primit salariile pe o perioada de 19 luni plus plata cheltuielilor de judecata(2500ron) a fost o casa de avocatura.prea puțin ca valoare materiala dar SUFLETEASCA E ENORMA și am schimbat mulți din conducerea unde am lucrat(adica au cazut capete) și totodata am dovedit ca cei care APLEACA CAPUL nau dreptate indiferent cat de puternici financiari sunt patroni AMBIȚIA POATE INVINGE. CARE AU NEVOIE DE SFATURI ȘI TREC PRIN ACEAȘI SITUAȚIE CA A MEA SA LASE UN MESAJ LA denisebi2005@yahoo.com. MULȚUMESC ACESTUI SAIT ȘI MULT SUCCES IN CONTINUARE
Felicitari =D>
mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca intr-un proces / litigiu de munca /arat instantei ca actele sunt false. ce se intampla? benga112 benga112 Daca intr-un litigiu de munca am dat in judecata angajatorul.Pentru neplata salari, + concediu de odihana. Desfacere contract de munca. Si spun instante ca ... (vezi toată discuția)
Procedura civila inscriere in fals officemvp officemvp As dori sa-mi spuneti in cazul introduceri de catre reclamant a proceduri inscrieri in fals,instanta v-a pune in discutie ,a partilor ,recpectiva procedura ? ... (vezi toată discuția)
Un sfat urgent va rogtru mirela_andrada mirela_andrada intr un proces civ.se poate demonstra cu dovezi din proc.penal ca acest om este un excroc si ca a inselat o pe mama as putea sa le depun la dosar va tine cont ... (vezi toată discuția)