avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare pfa prin procura
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare pfa prin procura

Pentru ca urmeaza sa plece din tara, un membru al familiei mele doreste sa ma imputerniceasca printr-o procura notariala sa-i infiintez un PFA la o data viitoare.
Este posibila o astfel de procedura? Se poate infiinta un PFA prin procura? Pot fi imputernicit pentru a ma ocupa de functionarea PFA-ului si efectuarea de fapte de comert?
Cel mai recent răspuns: actb , utilizator 15:54, 2 Martie 2011
CONTRACT DE MANDAT COMERCIAL

Între subsemnaţii:
1. ............., domiciliat în ............. (sau cu sediul în), personal (sau prin reprezentant ............) ca mandant şi
2. ............., domiciliat în ............. (sau cu sediul în), în calitate de mandatar s-a încheiat prezentul contract de mandat.
Mandantul dă mandat mandatarului să efectueze următoarele operaţiuni: ............................, în următoarele condiţii: ......................
Mandatarul va fi retribuit astfel: ......................
Mandantul îşi rezervă dreptul de control asupra modului cum mandatarul aduce la îndeplinire obligaţiile ce îi revin prin acest contract.
Subsemnatul ......... mandatar, declar că am convenit la toate condiţiile din prezentul contract, pe care-l accept în întregime.
Făcut în două exemplare, astăzi ............, luând fiecare parte câte un exemplar.

Mandant
.........
Mandatar
Sunt acceptate doar mandatele in forma autentica (adica cele facute la notar) !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura vinzare adigrig adigrig Eu si sotia suntem proprietarii unui apartament in Romania. Acum domiciliem in strainatate si vrem sa vindem apartamentul. Ce fel de procura trebuie facuta de ... (vezi toată discuția)
Intermedieri marius_fd marius_fd recent am deschis o firma de intermedieri si as dori sa aflu si eu care este contractul cel mai bun pentru intermediarea unei afaceri cu beneficiarul (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu o procura dupa indeplinirea sa? armada_maxima armada_maxima Am urmatoarea nelamurire: 1. ce se intampla cu o procura folosita dupa incheierea unui contract de vanzare cumparare si incasare? (acesta a fost scopul ... (vezi toată discuția)