avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Politisti detasati
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Politisti detasati

Vă rog să-mi spuneți dacă știți ce se întâmplă de la 1 aprilie 2011 cu polițiștii detașați la serviciile publice de evidență a persoanelor. Se prelungește perioada de detașare?
DA.
Exista un proiect de act normativ prin care perioada de detasare se prelungeste cu 6 ani. Ramane de vazut cand/daca va fi aprobat/adoptat.

sigur se va prelungi
Sigur. Felicitari !=D>
Pentru primariile unde primarii nu vor mai fii de acord cu prelungirea detasarii ,cum se va proceda ,stie cineva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se prelungeste detasarea? bombanel bombanel Am auzit ca urmeaza sa se dea o hotarare de guvern pentru a se prelungi detasarea politistilor la SPCLEP .Stie cineva daca este adevarat si conditiile de ... (vezi toată discuția)
Politisti detasati matthew matthew Ce se mai știe despre polișiștii detașați la s.p.c.l.e.p.-uri? Se mai prelungește detașarea din aprilie 2011? (vezi toată discuția)
Politist detasat la spclep gargaritarita gargaritarita Daca sunt politist detasat la SPCLEP si vreau sa ma inscriu la examen ,pentru ocuparea postului de sef serviciu,proaspat infiintat,trebuie sa am diploma de ... (vezi toată discuția)