Un investitor strain care vrea sa isi deschida o firma de import-export in Romania trebuie sa faca aceleasi demersuri ca si un cetatean roman sau trebuie sa indeplineasca si alte conditii (de ex, viza, cazier financiar etc)?
Multumesc
In primul rand ce cetatenie are acest investitor ?
In rest, se intocmesc aceleasi documente, mai putin cazierul fiscal daca nu are domiciliul sau rezidenta in Romania.
Un investitor strain, chiar vorbesc serios, ar trebui sa nu vina in Romania, daca vrea sa faca afaceri. Eu, unul, n`as veni aici cu bani, nici mort, mai bine ma duc in Bulgaria. Asta e, chiar daca voi fi injurat !
Nu veti fi in nici un caz injurat aici, cel putin nu de mine. As dori sa stiu, daca este posibil, bineinteles, la ce ar trebui sa ma astept ca reprezentant in Romania al acestui investitor francez. Am fost plecata din tara pentru cativa ani si trebuie sa marturisesc ca m-am desprins de ceea ce se mai intampla pe meleagurile noastre.
mersi
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Investitor strain
anonim
Un investitor strain care vrea sa isi deschida o firma de import-export in Romania trebuie sa faca aceleasi demersuri ca si un cetatean roman sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)