avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca

Buna ziua! Sunt disponibilizata de la cfr marf. Am castigat procesul pe fond, s-a deschis recurs pe care l-am castigat deasemenea. Dupa procesul pe fond nu am facut cerere de angajare, asteptand rezultatul recursului si nestiind ca poate fi executorie aceasta sentinta. Acum pot cere sa fiu reangajata? pe perioada dintre sentinta de fond si cea de la recurs voi fi platita? Au dreptul sa ma dea imediat afara daca se fac restructurari?

Cand pot face cererea de angajare dupa sentinta de la recurs, mentionand ca nu am primit raspunsul in scris sau nu trebuie sa il astept.

Alte discuții în legătură

Restituirea somajului patrasescu_ionica patrasescu_ionica pe data de 08-07-2011 am fost disponibilizata de la CFR MARFA am intrat in somaj ! Pe data de 12-04-2012 am revenit in unitate pe functia detinuta anterior ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza reangajarea! florinsadova florinsadova Am postat in acest forum situatia in care ma aflu dar cred ca trebuie sa fac din nou introducerea.Am castigat litigiul de munca ,respectiv fondul cat si ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare? simon.liliana simon.liliana Buna ziua!! Lucrez de 32 ani la CFR, iar de cand s-a reorganizat, in 1998, la CFR Marfa, si am 52 de ani. In urma restructurarii, functia mea, cea de ... (vezi toată discuția)