avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda neplatita - prescriptie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda neplatita - prescriptie

am primit o amenda contraventionala la circulatie in anul 2001 si acum in 2011 (dupa 10ani??????????)cand m-am dus sa platesc impozitul mi-au spus ca am de platit si aceea amenda. Amenda nu se prescrie automat dupa 5 ani conform OG2 si Codului de procedura Fiscala art.128
da este prescrisa nu va pot obliga la plata acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala Brokeru22 Brokeru22 Fratele meu a primit o amenda contraventionala pt incalcarea legislatiei rutiere(cred ca neadaptarea vitezei la conditiile de circulatie) in luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Prescrierea executarii sanctiunii contraventionale Brokeru22 Brokeru22 Potrivit art. 4, alin. 2 din Ordonanta nr. 2/2001, privind regimul juridic al contraventiilor: \\\\"Executarea sancţiunii amenzii contravenţionale se ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie : 2009 /20012 Roxana-POPA Roxana-POPA Buna ziua, Am primit o instiintare prin posta cum ca as avea neplatite 2 amenzi. Una din 2009 si una din 2012. Nu-mi amintesc clar de ele. ( unde le-am ... (vezi toată discuția)