avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident cu masina inmatriculata in Bulgaria
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident cu masina inmatriculata in Bulgaria

Pe 16 ianuarie 2011 am fost implicat intr-un accident cu o masina inmatriculata in bulgaria.vinovat;masina de bulgaria.ne-am inteles amiabil,am fost la uniqa asigurari,firma care este corespondenta pe teritoriul Romaniei.S-a intocmit dosarul,s-a trimis in Bulgaria si nimic pana acum.Cei de la uniqa spun ca nu a venit confirmarea de la firma din Bulgaria.Ce sa fac?Bani nu am sa repar masina,casco nu am .Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Boghis , utilizator 20:43, 9 Mai 2011
Singurii care va pot ajuta sunt tot cei de la UNIQA, pt ca ei reprezinta interesele firmei din Bulgaria si nu degeaba.Asa ca insistati pe langa ei sa ii contacteze pe cei din Bulgaria pt raspuns si faceti si o plangere la CSA apoi mai vedem.
Buna ziua !
Asa cum a precizat si d-l Adrian Tudor nu aveti variante alternative , in sensul ca singura varianta este aceea a confirmarii sumelor de catre firma din Bulgaria , prin intermediul firmei corespondente din Romania ... bineinteles ca daca doreati urgentarea procedurilor si daca dispuneati de bani era si varianta sa suportati dvs. costurile , urmand sa va indreptatai apoi cu actiune impotriva asiguratorului ... dar nu e cazul .....
Bafta !
Buna seara,
Am exact aceeasi problema ca si d.voastra, ce ati mai facut?!X-(Eu momentan astept, ce.i drept au trecut abia 2 saptamani in schimb eu am preferat sa merg la politie sa fac toate actele ca la carte, amiabila nu este agreeata de firmele de asigurari, atat romanesti cat nici de cele de afara.. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma da in judecata caci asigurarea obligatorie nu il despagubeste, ce sa fac? crysty90 crysty90 buna ziua! detin un automobil inmatriculat pe Bulgaria, toate actele in regula. acum cateva luni (4 luni) am avut un accident cu un autovehicul inmatriculat ... (vezi toată discuția)
Uniqa asigurari - probleme aprobare deviz cercetez1234567 cercetez1234567 Buna ziua, La sfarsitul lunii aprilie m-a lovit un batran de 80 de ani care nu mi-a acordat prioritate. Un echipaj de politie si o ambulanta care mergeau ... (vezi toată discuția)
[editat] - nici un semn - nimeni nu zice nimic - [editat] doinageorgescu doinageorgescu Buna ziua, In data de 16.10.2013, am fost implicata intr-un accident rutier la trecerea de cale ferată, fiind parte PAGUBITA! Accidentul sa produs in jurul ... (vezi toată discuția)