avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate intreprinzator particular: ce ar fi mai avantajos? Am ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

intreprinzator particular: ce ar fi mai avantajos? Am anumite facilitati, ca tanar?

am si eu o nelamurire ce imi recomandati :am 26 de ani si vreau sa deschid o afacere care e mai convenabil if sau srl? vreau sa deschid un stand cu lucruri pt copii.platitoare sau neplatitoare de tva?beneficii ca sunt tanara in primul an ?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 20:59, 2 Martie 2011
V-ai gandit la o srl debutant?. Sunt multe raspunsurile pe acest forum in acest domeniu. Uitativa aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)
Srl debutant mariuscrisan mariuscrisan Am 19 ani. Vreau sa imi deschid o firma. Care sunt avantajele unui SRL Debutant? De ce taxe sunt scutit? Ce taxe trebuie sa achid de-a lungul anului? Va rog ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sub 35 ani sigismund sigismund Buna seara. (Am rasfoit cateva pagini din forum, dar nu am gasit raspunsuri la intrebarile mele) Am 25 de ani si vreau sa imi deschid o firma, care are ca ... (vezi toată discuția)