avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... expertiza tehnica auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

expertiza tehnica auto

care sunt pasii de urmat pt a putea face o expertiza tehnica auto pt un autoturism,calitatea reparatiilor facute de dealerul autorizat lasa mult de dorit,desi am avut multe reveniri lucrarile sunt de toata jena, cei de la opc mi-au spus ca au
nevoie de o expertiza tehnica neutra pt a lua masuri!
Cel mai recent răspuns: Delia Chirila , Avocat 13:12, 2 Martie 2011
Se poate face o expertiza auto judiciara in timpul procesului aprobata de instanta ,de care instanta va tine cont sau o expertiza tehnica extrajudiciara (pe care doriti dv sa o faceti dar instanta nu este obligata sa tina cont de ea,se depune la dosar in scop orientativ)
Luati legatura cu un expert autorizat in aceasta specialitate (va interesati de un expert bun;lista o gasiti la tribunal).Formulati obiectivele la expertiza (ceea ce va intereseaza sa constate expertul) si acesta va raspunde intebarilor dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica extrajudiciara irina29 irina29 Buna ziua, Am o problema cu un magazin si un service care nu vor sa-mi schimbe un laptop pe garantie. OPC-ul nu a fost de ajutor, doar mi-a recomandat mie sa ... (vezi toată discuția)
Fara garantie ! nissan qashaqai franco_leon7 franco_leon7 Sant utilizatorul unui auto Nissan Qashaqai 1.6,benzina,lessing,am facut revizia la 30mii km cu un pret destul de mare (1200Ron) dar problemele au inceput ... (vezi toată discuția)
Solicitare audit yram yram Care sunt pașii pentru a solicita un Audit lucrări construcții? (vezi toată discuția)