avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contract de colaborare: persoana fizica autorizata si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contract de colaborare: persoana fizica autorizata si societate comerciala - incetare contract

daca un PFA semneaza un contract de colaborare cu o firma, si in acel contract nu este precizat absolut nimic de desfacerea contractului, PFAul poate oricand intrerupe acel contract, sau trebuie sa mai ramana o perioada ca si colaborator, acea perioada de preaviz in cazul angajatului
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 13:20, 2 Martie 2011
Nu este specificat nici perioada pe care se desfasoara contractul ? De obicei in asemenea acte apare "contractul incepe la data de .....si se incheie la ...." sau "contractul se incheie pt o peroada de......ani ".
Sunt alte conditii de incetare a contractului trebuie sa le cititi ,sunt prevazute in contract la capitolul incetare..reziliere..a contractului etc;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme reziliere contract prestari servicii incheiat intre pfa si sc cris27 cris27 Buna ziua, Am mare nevoie de ajutorul D-vs, respectiv de niste raspunsuri cat mai exacte, pentru ca nu mai stiu cum sa procede Colaborez de un an de zile ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract spatiu carmen12345 carmen12345 Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta si pe mine cu o problema, in cazul in care imi poate oferi cineva un raspuns. Am incheiat in luna noiembrie 2009 un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract-probleme MrFB MrFB Buna ziua, In calitate de agent imobiliar am semnat un contract de colaborare cu o alta agentie pe o perioada nedeterminata.In contract singurele clauze de ... (vezi toată discuția)