avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru in alt oras, cand firma este ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru in alt oras, cand firma este inmatriculata in Bucuresti

Daca ma poate consilia cineva in legatura cu acest aspect, si anume ce trebuie facut, ce acte sunt necesare.
Daca este adevarat ca punctele de lucru (indiferent de locatia lor, in aceiasi localitate cu sediul principal, sau in alta localitate) trebuiesc inregistrate in registrul comertului de la sediul principal.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Isabela68 , utilizator 08:11, 27 Mai 2008
PASSING a scris:

Multumesc ! :)
Si daca firma este un distribuitor de produse lactate si iaurturi, trebuie sa obtina avize prealabile prevazute de legi speciale sau doar sa dea declaratia tip pe proprie raspundere model 2? Si avizele de unde trebuiesc obtinute? De la locul unde doreste sa infiinteze punctul de lucru?

se va da declaratia model 2 urmata apoi de faptul ca avizele urmeaza sa fie obtinute de la locul unde se infiinteaza punctul de lucru. Din cate stiu, in mod normal inspectorii ar trebui sa vina in termen de 30 de zile de la transmiterea declaratiilor de catre ORC.
Va multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare punct de lucru elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model de Decizie asociat unic pentru desfiintarea punctului de lucru. De asemenea, va rog sa imi spuneti cu ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru simina_burghelea simina_burghelea Ce acte sunt necesare pentru deschiderea unui punct de lucru secundar? (vezi toată discuția)
Dosar pentru punctul de lucru gent gent As vrea sa stiu ce acte imi sant necesare la onrc pentru deschiderea unui punct de lucru (vezi toată discuția)