Buna, as avea si eu o problema, prin intermediul Registrului Comertului se cere dizolvarea, insa firma respectiva are un imobil achizitionat prin banca si o linie de credit, de asemenea mai are procese la activ cu primaria, pentru obtinere autorizatie, procese castigate iar sentinta ramasa definitiva si irevocabila, prin care primaria era obligata a da autorizatia insa, de aproximativ 2 ani nu a eliberat nici una din autorizatii cu toate ca dreptul este castigat in instanta. RC doreste sa inchida firma pentru ca nu a avut nici o activitate dar cum ar fi putut avea activitate daca nu a fost eliberata autorizatia castigata de drept. Ce se poate face?
Va multumesc.
Registrul comertului a solicitat instantei dizolvarea societatii pentru nedepunerea situatiei financiare sau dizolvarea a fost hotarata de catre asociati?
Calea legala este aceea de a numi un lichidator in conformitate cu art. 237 alin. 6 si 7. Acesta trebuie sa instrumenteze toate problemele ridicate de dvs. Ideal ar fi sa desemnati un lichidator din judetul dvs. Lista cu lichidatorii o gasiti pe site-ul www.liquidation.ro.
va multumesc pentru raspunsuri dar problema este ca nu vreau sa inchid firma, am imobilul si rata, firma mergea daca primeam autorizatia castigata legal in instanta, in mod logic cel vinovat pentru tot ce se intampla este primarul, ce nu vrea sa elibereza autorizatiile cu toate ca am legea de partea mea, nu vrea pentru ca si el are o firma in domeniu si ii faceam concurenta. De ce sa am eu probleme din cauza lui? Chiar nu pot face nimic? Nu conteaza ca nu pot functiona din cauza lui?