Buna, as avea si eu o problema, prin intermediul Registrului Comertului se cere dizolvarea, insa firma respectiva are un imobil achizitionat prin banca si o linie de credit, de asemenea mai are procese la activ cu primaria, pentru obtinere autorizatie, procese castigate iar sentinta ramasa definitiva si irevocabila, prin care primaria era obligata a da autorizatia insa, de aproximativ 2 ani nu a eliberat nici una din autorizatii cu toate ca dreptul este castigat in instanta. RC doreste sa inchida firma pentru ca nu a avut nici o activitate dar cum ar fi putut avea activitate daca nu a fost eliberata autorizatia castigata de drept. Ce se poate face?
Va multumesc.
"intrati in legalitate"??????????
nu ati inteles ce am scris sau ce se intampla? de ce nu sunt eu in legalitate? cand primaria nu elibereaza autorizatia nici cu 2 procese castigate si cu unul la penal activ pentru abuz de putere, cum puteam eu sa fuctionez? cum sa platesc o contabila sa imi faca bilant? Din banii din buzunar? Unde ii treceam in ce cont daca eu nu am voie sa functionez? E ilegal ce fac eu ????????????? Cum puteti spune asa ceva... cateodata cred ca ar trebui verificat cine are dreptul si cine nu sa isi completeze in formularul de inregistrare avocat...X-(X-(X-(