avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar ramas fara cauza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar ramas fara cauza

Cand fiul meu major toxicoman a facut o delapidare,
judecatoria a instituit sechestru asupra apartamentului
Fara sa cerceteze cineva daca este coproprietar sau nu
(nu sunt decat eu cu sotia).
In disperare de cauza, fiind lefter tot din cauza fiului,
am inceput sa actionez singur , fara avocat
Si din prostie am actionat in instanta Oficiul de Cadastru (Dosar 1)
care nu are calitate procesuala pasiva (ca si mine de altfel).
Dar care Oficiu imi trimisese Instiintarea de instituire a sechestrului
Intre timp am aflat ca era corect sa fac o interventie in dosarul fiului.(Dosar2)
Ceea ce am si facut si mi s-a dat castig de cauza.
Intrebarea mea este : trebuie facut ceva ca sa inceteze conflictul din Dosar1 (cel cu actiunea gresita?)
(sa fie casat dosarul sau alta actiune?)
sau nu trebuie intreprins nimic in acest sens?
Ce pot sa fac ca Oficiul de Cadastru sa-mi trimita si Instiintare de radiere a sechestrului asa cum mi-au trimis cand a fost instituit sechestrul?
(Judecatoria le-a trimis instiintare ca a fost radiat sechestrul.)
Mentionez ca a trecut 1 an de la hotararea de radiere data de judecatorie
si nu am primit nimic (am primit doar de la judecatorie).
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Av. Emil-Mihail Tatu , Avocat 16:33, 2 Martie 2011
Dosarul 1 puteti sa il lasati sa se suspende si eventual perime dupa trecerea unui an de la data suspendarii, fie sa formulati o cerere de renuntare la judecata.

Cat priveste radierea, mergeti la OCPI si faceti o cerere pentru extras de carte funciara. Daca apare sechestrul in continuare va adresati tot lor solicitand radierea si anexati hotararea de radiere. Ar trebui sa nu mai apara sechestrul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru apartament doru anghel doru anghel In urma unei delapidari (14.000Lei) facuta de fiul meu dependent de stupefiante la firma X unde a lucrat, [b]mi s-a instituit sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Ridicarea unui sechestru pus de tribunalul militar - pe cine chem in judecata? vladutza50 vladutza50 Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta. Pe vremea comunismului s-a pus un sechestru de catre Tribunalul Militar (pe vremea aceea) pe un imobil, urmand ... (vezi toată discuția)
Adjudecatar persoana juridica delta95 delta95 Am adjudecat la o licitatie un apartament ca persoana juridica. La oficiul de cadastru mi s-a refuzat intabularea imobilului din cauza ca este un sechestru ... (vezi toată discuția)