avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... trecerea de proprietate a unei masini inscrise pe ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

trecerea de proprietate a unei masini inscrise pe bulgaria

buna ziua vreau sa imi cumpar de la un prieten roman o masina ce este inscrisa in bulgaria cu acte in regula el detine o procura ce ii da dreptul de a conduce de a instraina masina si de a o vinde intrebarea mea este: daca pot sa imi fac o procura intre mine si el sa pot sa conduc masina si sa trec pe la punctele de frontiera romane sau straine legal sAU trebuie sa fac actele intre mine si bulgarul proprietar
Cel mai recent răspuns: marco17 , utilizator 00:47, 23 Martie 2011
procura o poate face doar proprietarul de drept, cetateanul bulgar.
multumesc pentru raspuns dar vreau sa stiu un lucru avand si cetateanul roman drept de vanzare ssau de incredintare a autovehiculului imi poate face o procura care sa imi dea dreptul sa vin cu ea din italia pana in bulgaria la proprietarul de drept pentru a i-mi face acesta o alta procura ce imi da drepturi depline asupra vehiculului ( procura dintre cetateanul roman si cel bulgar sa o fac uitata cand fac pe cealalalta pe numele meu?)si ce acte imi trebuie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Iesire cu masina din tara Miha111 Miha111 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la urmatoarea situatie: urmeaza sa calatoresc in Grecia (pentru o perioada de 0 saptamana) cu ... (vezi toată discuția)
Impozitare romaneasca pentru auto inmatriculat in bulgaria Codel Codel Buna ziua , Am cumparat in 2010 o masina din vidin,vreau sa o inmatriculez, Am fost la primarie sa o iau in evidenta si m-i sa spus ca daca vreau sa o o iau ... (vezi toată discuția)