avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

cum pot verifica daca un certificat de mostenitor este valabil ,am un certificat de mostenitor de la socrul meu care este decedat
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
barbum, utilizator
Cel mai recent răspuns: barbum , utilizator 07:16, 22 Ianuarie 2013
in ce sens valabil? daca nu exista o sentinta definitiva prin care a fost anulat?
Mergeti la notarul care l-a eliberat si va verifica in arhiva.
este vb de( stefan si dumitru)frati ambii decedati, au ramas copii marin dumitru unul din copii a decedat (dumitru )dupa deces celalalt copil a facut titlu sau cam asa ceva.cum pot afla despre ce acte este vb si unde si cu cine.CERTIFICATUL DE MOSTENITOR ESTE FACUT LA NOTAR DE STAT
NOTAR DE STAT
Deci stiti ca exista! Daca aveti certificatul sau doar o copie a lui se verfica la Camera notarilor. Exista evidente, chiar daca au trecut multi ani .Ce localitate sau sector a fost ultimul domiciliu?

Alte discuții în legătură

Bună seara ! ce pot face pentru a schimba notarul, la care a ... marian24gam marian24gam Bună seara ! Ce pot face pentru a schimba notarul, la care a fost repartizat dosarul de succesiune, după moartea tatălui meu ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Succesiune - certificate deces si acte proprietate usernameg usernameg Ce acte sunt necesare pentru a deschide succesiune? Daca nu le am in posesie, cum se pot obtine? Se face cerere la primarie? E vb de succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Legat de mostenire - notariat de stat actb actb Buna ziua, Vreau sa aflu daca s-a dezbatut mostenirea de pe urma defunctilor mei bunici paterni. Speta este urmatoarea: bunica paterna a decedat in 1984, ... (vezi toată discuția)