avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art.86 ind 1 cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art.86 ind 1 cod penal

buna seara,
am o nelamurire si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra.
...daca o persoana este condamnata la 3 ani ,in temeiul art.86 ind 1 CP, care sunt conditiile de care trebuie sa tine cont?
Trebuie sa ia in calcul si ceilalti indici din acest articol?
multumesc cristina
Cel mai recent răspuns: cristinailiuta , utilizator 21:51, 2 Martie 2011
Vorbiti cu avocatul dvs. ca sa scoata un certificat de grefa.
In general se trec conditiile care trebuie respectate de inculpatul condamnat.
Este posibil sa fiti gresit informat si sa suportati consecintele penale in cazul in care nu le cunosteti din culpa dvs.

avocat Claudiu Lascoschi
Ca regula generala, nu se poate agrava situatia in propria cale de atac. 372 c.p.p.
...multumesc foarte mult pentru sprijin. este vorba despre cineva din familie nu despre mine .
mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere atasat la rechizitoriu Ioananiculae26 Ioananiculae26 Am primit o comunicare de rechizitoriu in care mi s-a gresit starea civila. Obiectul cauzei: conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor ... (vezi toată discuția)
Condamnare-ce e de facut? monicacm monicacm Buna seara..va multumesc anticipat pt raspunsurile dumneavoastra...as vrea sa va prezint pronuntarea unei instante, si aceasta e: \" condamna pe inculpatul x ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare si recuperare prejudiciu in civil dobro dobro Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 386 Cpp schimbă încadrarea juridică a faptei reţinute în sarcina ... (vezi toată discuția)