avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social

buna ziua! problema este urmatoarea. o persoana a divortat de sotul ei obtinand 87% parte dintr-o casa care a fost trecuta ca sediu social al firmei sotului in timpul casniciei. intre timp sotul acesteia a trecut firma pe numele fratelui sau. ce poate persoana respectiva sa faca pt a obliga respectiva societate sa-si schimbe sediul social? va multumesc anticipat pt raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: enjoythesilence , utilizator 16:50, 22 Mai 2008
S-au stabilit doar cotele? Nu i s-a atribuit bunul?

Ce act are la baza acea stabilire de sediu (comodat, inchiriere) si cand expira?
inca nu i s-a atribuit bunul. s-au stabilit doar cotele iar persoana in cauza nu stie de existenta vreunui act prin care sa se fi stabilit sediul. sotul ei nu o informa niciodata ci ascundea si chiar falsifica anumite acte si semnaturi (da, aici este o intreaga discutie complicata...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii sediu social Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Am o intrebare: daca-i pun la dispozitie, unei cunostinte, locuinta mea, pentru a fi declarata sediu social pentru o firma noua, fara a ma implica ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract comodat pe sediu social_as.unic claudia_d claudia_d Buna ziua, Pentru a rezilia/inceta un contract de comodat pe sediu social cu acordul partilor, ce pasi sunt necesari? trebuie depus la ORC? Ce alte costuri, ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma danabengy danabengy Buna, am o intrebare: eu si sotul meu dorim sa infiintam o firma, dar nu avem sediu social. Avem o casa la tara care a fost a socrilor mei, ambii decedati, ... (vezi toată discuția)