avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

masa credala

nu am fost anuntat la timp de existenta unei mese credale referitoare la o firma care imi datora bani şi tabelul cu firmele la care firma respectiva avea datorii a fost alcatuit acum un an; desigur, firma este acum in insolventa; ce mai e de facut? am inteles ca se poate depune o cerere la judecatoria de care apartine firma respectiva.
Cel mai recent răspuns: Avocat Alexandru Gheorghe , Avocat 22:02, 2 Martie 2011
Daca stiti nr. de dosar al firmei in insolventa, formulati o cerere de creanta cu toate dovezile din care izvoraste datoria si o depuneti la dosar, cu mentiunea ca administratorul judiciar nu v-a notificat in timp util.
Veti fi trecut pe tabele suplimentare.
Dosarul se afla la Tribunal, nu la Judecatorie.
termenul limita pentru depunerea cererilor de admitere a creantelor este depasit
NU mai puteti face nimic !
Puteti formula o cerere de repunere in termen, adresata judecatorului sindic, indicand motivele care v-au impiedicat sa o formulati la timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de repunere in termen sau declaratie de creanta? ContSters328245 ContSters328245 Buna O firma care imi datoreaza bani a intrat in insolventa, fara sa ofere admin judiciar vreun document care sa ateste lista creditorilor, iar eu am aflat ... (vezi toată discuția)
Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Insolventa c_oana c_oana Cum imi pot recupera creanta de la o firma care si-a cerut insolventa si nu sa prezentat cu actele la lichidator?(tin sa mentionez ca am aflat de insolventa de ... (vezi toată discuția)