avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se poate stabili testul ADN in situatia in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se poate stabili testul ADN in situatia in care,atat fiul cat si tatal sunt decedati?

Este vorba de niste persoane de sex masculin, care sustin ca, sunt nepotii unui pictor decedat in urma cu multi ani. Tatal lor decedat si el,a fost fiul nelegitim al pictorului. Cum se poate demonstara rudenia intre nepoti si pictor ?

va multumesc,
Cel mai recent răspuns: neri , utilizator 20:42, 3 Martie 2011
da, dar aceasta calitate se poate dovedi numai prin testul ADN,nu mai exista nicio alta dovada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate stabiliri paternitatea doar pe declarații de martori? tatăl a decedat în urmă cu o săptămână sanda2s sanda2s Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea speta: Copil nascut dintr-o relatie de concubinaj nu a fost recunoscut de catre tata dar acesta a ... (vezi toată discuția)
Fiu nelegitim-drept la succesiune? moniqueen26 moniqueen26 Va rog sa ajutati cu un raspuns: daca cumnatul meu este fiul nelegitim al tatalui sau de curand decedat care sunt pasii de urmat pentru a putea beneficia si el ... (vezi toată discuția)
Pãrinți necãsãtoriți. stabilire paternitate, filiatie. ralucaminea ralucaminea Buna ziua! Va scriu in legatura cu o nepotica de-a mea, care are 14 ani si al carei tata a decedat anul acesta. Parintii ei nu au fost casatoriti. In ... (vezi toată discuția)