avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu prenatal

Buna ziua,
Va rog frumos daca ma puteti ajuta si pe mine cu un model de decizie si cu art cu care se incheie pentru intrarea in prenetal al unui anajat. Va multumesc
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 16:38, 4 Martie 2011
Pt. freeelis

Clar ca dna s-a incurcat, acelasi lucru am zis si eu mai sus, angajata in cauza va prezenta concediu medical pt perioada de pre/postnatal,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta eliberata de angajator leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Va rog sa ma lamuriti: ce anume contine adeverinta pe care o inscriu in Decizia de suspendare a cim( art. 51 lit. a din Codul Muncii)? Va ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, un model de decizie suspendare CIM crestere copil CCC (vezi toată discuția)
Decizie suspendare cim concediu medical cod 08 AndreeaCostea87 AndreeaCostea87 Buna ziua, As vrea si eu sa stiu cu ce data se face decizia de suspendare CIM daca am intrat in concediu medical (de maternitate) incepand cu data de ... (vezi toată discuția)