avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... C.A.S la venitul din vanzarea unui apartament
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

C.A.S la venitul din vanzarea unui apartament

Buna ziua!
Cineva din familie a vandut in 2008 o garsoniera si ieri a aflat de la circa financiara ca are de platit 5,5% C,A.S. pe venitul din vanzarea garsonierei de acum 3 ani ,plus penalitati...As dori sa aflu in baza carei legi este obligat la plata acestui C.A.S. si ,in alta ordine de idei,nu era normal ca cei de la circa financiara sa-l notifice in 2009(cand si-a platit impozitele)si sa nu-i permita sa plateasca impozitele pe 2010 pana nu achita acest C.A.S. ?Daca are vreo importanta,ruda mea e pensionar,are 78 de ani.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2011
karaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata contributiei cas de catre pfa doinapopic doinapopic sunt pensionara si pfa si nu am platit pe 2009 si 2010 5,5 cas pe venit am 2 adeverinte pt veniturile realizate in acesti ani de la circa financiara de ... (vezi toată discuția)
Plata 5,5 sanatate daca ai vandut un imobil? ElenaDINA ElenaDINA Soacra mea, care este pensionara, se confrunta cu o situatie, cel putin ciudata. In 2009 au vandut un imobil, notarul le-a retinut impozitul. Acum pentru ca au ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj imobil ipotecat malmo malmo buna ziua.doresc si eu sa ma lamureasca cineva asupra unui aspect pentru ca sunt disperata.sunt proaspat divortata...am primit hotararea de divort recent.am 2 ... (vezi toată discuția)